Vårstädning i Jönköping

Vad är vårstädning och hur kan städtjänster i Jönköping hjälpa dig?

Vårstädning i Jönköping

Vårstädning i Jönköping – Våren närmar sig Jönköping och kalla säsongen är snart över. Vi kommer att tillbringa mer tid utomhus, veckla ut våra ute möbler och grillen kommer att vara redo för några saftiga burgare och varmkorv. Vänner och familj kommer över för ett glas vin. Är du redo för detta? Och, ännu viktigare, är ditt hus redo för detta? Du kan enkelt anlita en städtjänst i Jönköping men vi kommer att förklara vad som exakt behöver städas.

Använd bara våra idéer nedan för en detaljerad vårstädning. Detta är din möjlighet att rengöra dolda områden eller de som vi vanligtvis bortser från för att göra ditt hem redo för frisk luft under hela sommaren. Lägg bara till din favoritmusik (vi föreslår att du helt enkelt skapar en spellista som kommer att inspirera dig) och vi är redo att börja!

Städtjänster i Jönköping:

1 Kylskåp

Om du vanligtvis använder hjälp av en städtjänst i Jönköping, be dem bara att lägga till kylskåpet i den vanliga rengöringen så sparar du åtminstone en timme av din tid.

2 Ugn

Använd en självrengörande funktion eller en rökfri ugnsrengöring så kommer du att bli förvånad över hur enkelt och snabbt det kan vara!

3 Köksskåp och lådor

Dessa behöver inte rengöras regelbundet men en gång i taget är det bra att kontrollera matens utgångsdatum och bli av med damm och smulor inuti skåpen.

4 Duschdraperi

Det kan vara rätt tid att byta ut det …

5 Filter på apparater

Din tvättmaskin kanske inte fungerar lika bra om filtret inte har rengjorts på ett tag. Kontrollera filtret på alla köksapparater, tvättmaskin och luftkonditionering.

6 Gardiner / persienner

Ta helt enkelt bort gardinerna och tvätta dem enligt instruktionerna på tyget och torka av dammet från dina persienner.

7 Garderob

Det är en bra idé att gå igenom dina saker och sortera vinter- / sommarartiklar. Du kanske också vill donera kläder som inte har använts på länge.

8 Rengöringsverktyg

Din dammsugare, kvast och mopp behöver också rengöras periodiskt.

9 Djuprengör kaffebryggare, vattenkokare och brödrost

Dessa små apparater behöver också djuprengöras! Använd vinäger och vatten för vattenkokaren, torka noggrant av kaffebryggaren och kontrollera brödrostens bricka för smulor.

10 Kuddar och täcken

Släng bara in dem i torktumlaren för att eliminera dammkvalster. Ännu bättre – tvätta dem och sedan torka i torktumlaren.

 

Här på Mr & Mrs Steam AB kan vi hjälpa dig med alla dina behov och mer! Vi har många års erfarenhet av städning och kan hjälpa till med allt från vårstädning till veckovis rengöring av ditt hem eller företag. Kontakta oss idag för att få en offert och låt oss hjälpa dig att göra ditt hem redo för våren!