Städföretag Jönköping

Städföretag Jönköping

Städföretag Jönköping – Mr & Mrs Steam AB. Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behoven. En stor del av våra kunder är återkommande kunder, tack vare våra goda referenser och hänvisningar som är resultatet av ett noggrannt och professionellt arbete.

Det är vårt mål att erbjuda dig bästa möjliga städservice som finns tillgänglig. Vi tar det första steget mot vårt mål att kunna tillhandahålla städtjänster till alla olika typer utav kunder, både privatperson och företag.

Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Titta runt på vår hemsida och om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss.

Företagsnamn : Mr & Mrs Steam AB

Org.nr. : 559386-0868

Städfirma med städtjänster

Företaget har F-skatt och är momsregistrerat

Nöjd kund-garanti

Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss inom 24 timmar så åtgärdar vi detta så snart vi kan. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster!

RUT och ROT
Uppfyller du villkoren för RUT betalar du bara 50% av arbetskostnaden.

Det samlade maxbeloppet man kan köpa RUT och ROT- tjänster för är 150 000 kr/person och den samlade avdragsmöjligheten är 75 000 kr/person.

Vi hanterar all administrering gällande RUT på fakturan samt till Skatteverket.

Läs mer om RUT och ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Läs mer.

Robin Hakanen Martio
Robin Hakanen Martio
2023-01-28
Perfekt utfört jobb, snabbt och professionellt!
Anna Geiron
Anna Geiron
2023-01-21
Väldigt noggranna, allt är skinande rent, kunde inte vara bättre. Rekommenderas verkligen!
Lisa Cura
Lisa Cura
2023-01-21
Mycket nöjd kund här! Dom kom i tid och gick inte förrän allt var perfekt! Jag rekommenderar verkligen deras tjänster och jag kommer att anlita dom igen!